18 dec. 2010

Primul Implant (download)

Photobucket

Dupa certurile cu voi, am primit ajutor in cea ce priveste materialul.. am primit o noua coperta, si am hotarat, ca pe langa piesele de pe primul "Primul implant" sa mai adaug altele noi.. deci va invit mai jos cu un link de d-load, sa da-ti o ureche, sau chiar sa adaugati la playlist noi trackuri!!

Trebuie sa anunt ca am atins un numar de 22 de trackuri

Cat timp am lipsit , am vorbit cu MC's din alba-iulia si am reusit sa pregatesc un material, nou: o mica compilatie.. cu piese vechi care mai de care, fara de care, nu am fi reusit niciodata sa facem aceasta compilatie. "Primul Implant" este venit ca reminder, amintind lumii, faniilor ce inseamna hip-hop-ul clasic, old school, multi dintre artisti numai ruleaza, uni dintre ei sunt si acum ascultati de catre voi, multi dintre voi probabil nu ati avut ocazia sa ascultati aceste piese. Acum aveti ocazia, DubluH va pune la dispozitie un link de d-load foarte complex!!

Veti putea gasi pe material fosta trupa Everest, actualmente SoulSample, Rimezic, fratele mai mare Kafu, Nadya, pe Tagg si pe Naja in fosta trupa MadHop, Khayyam(recomand a se citi interviul aici) Cipra XL. si multi altii!!



Noul link de d-load: http://www.multiupload.com/EVLNSWD8HY

Proiect sustinut si de : http://miscareahiphop.tumblr.com/

Coperta realizata de catre : Thor

14 comentarii:

  1. prima compilatie de genu, multumesc dubluh pentru upload, sunteti foarte tari , respect din bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Urata coperta... slaba imaginatie , nimic original la ea... foarte slaba

    RăspundețiȘtergere
  3. Citeste defintia unei compilatii ..kafu si rimezic.. fac jumate de "compilatie" ,erau si altii care meritau sa apara daca esti impartial,de nota ca poate nici tu nu ai avut ocazia sa asculti altceva inafara de kafu si oamenii, prietenii lu sajat'

    RăspundețiȘtergere
  4. va multumesc pt comentarii, as aprecia in loc anonim sa apara un nume, sa stiu si eu cu cine stau de vorba, credca pe langa kafu am adaugat destui, prieteni, da-i lui sajat' taifun, suprema alaturi de zdr, oamnenii mei din soulsample, daca nu va place, va rog data viitoare cautati voi artisti si vorbiti cu ei, sa vedem ce artisti gasiti voi in alba iulia, care sa fie de acord cu asa ceva, sa vad cum da-ti voi de cipraxl si ceilalti, ai atunci veniti sa-mi vorbiti mie kestii de genu. btw stiu prea bine care e definitia unei compilatii si stiu ca nu ne-am dat interesul la imaginea copertii, eu personal nu dau 2 lei pe imagine, da in fine.. te rog revino cand ai ceva mai bun decat materialul ce l-am promovat eu, pana atunci, ma repet nu dau 2 lei pe zici tu!!! mersi incodata.. si vezi exista un x sus in dreapta .. foloseste-l!!!! pace

    RăspundețiȘtergere
  5. Ahh si uite definitia!!! COMPILÁȚIE ~i f. Lucrare (operă) lipsită de originalitate, conținând idei extrase din diverse surse., impartial? ti-am zis data viitoare, da-mi si mie un link cu o compilatie facuta de tine.. si mai vb .. incodata mersi pt cuvintele tale intelepte, total deplasate si fara o baza bine intemeiata!!supermirificule

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda.. oamneni de kkt!! care nu stiu sa aprecieze efortu omului.. In fine, ei cred ca totul se face pocnind din degte, si nu stiu cata munca depui pentru tot ce faci :)
    Oricum, suntem mult mai multi care apreciem ceea ce faci si in acelas timp o respectam! :*
    ( si oricum din cate stiu eu, blogu a fot infintat pentru a promova hip-hop'ul din romania, indiferent ca, canta X sau Y, macar ei tin in viata acest gen de muzica )
    Mult succes in continuare!! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  7. Am primit un mass in care mi se cerea sa fiu sincer... asa ca sincer voi fi...
    Coperta e nasoala... avand in vedere titlul, Primul implant, unul chiar bun, se puteau alege n de mii de poze...
    Muzica... sincer, nu-mi place deloc piesa... Nu e deloc originala, exista zeci de mii de piese de genu care se aseamana intre ele si nu inteleg de ce lumea nu vrea sa scoata ceva nou si diferit... Azi lumea hip-hop-ului evolueaza repede, dar, se pare ca noi am ramas cu mult in urma...
    In rest, toate bune si frumoase...

    RăspundețiȘtergere
  8. wazzap?:)nu conteaza imaginea amice,ci continutul:)mai gusta niste rap bun,nu mai hali tot ce e la'ndemana,pretene:)e buna complitatia,e de ascultat,s-a facut pentru ascultat,si suntem destui care ne futem in opiniile altora,deci n-are rost sa ne mai semnam si cu anonim(poate se supara Guess Who si Zekko):))

    RăspundețiȘtergere
  9. avramel, imi cer mii de scuze ca nu s-a precizat. piesele de pe compilatie sunt de undeva din anul 2004, chiar mai vechi. dar oricu mersi de parere, e de apreciat gestul, te mai asteptam pe la noi, sincer eu personal as vreau sa aud parerea ta ncad vine vorba de original in cea ce priveste hip-hop-ul, lasa-mi un contact mi-ar face placere sa vb cu tine mai multe!!!pace .. celorlati le multumesc, faptul ca voi ati existati ne face si pe noi sa existam! hip-hop neva' die boy, vorba lui mack b!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. ahh da knut.. ce am primit de la artisti am pus pe compilatie.. eu am ascultat rahzel cand punea voce pe beatbox , tragand de pe un casetofon pe altul, nu-mi vorbiti mie de hip-hop, voi nu ait derulat casete cu creionu, voi ati avut direct mp3 si ati facut d-load, n-ati auzit de vinnyl si alte si alte, detaliile raman intacte!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. premium quality
    acum le-am adunat din nou pe toate in acelasi folder
    keep the good work, bro` !
    ce vremuri ...Cipra, Frixx, Sharpe, Taifi, Khayam, Sauron si toti ceilalti care au fost si care vor mai fi
    cred ca avea loc si Rappa pe aici

    RăspundețiȘtergere
  13. Da ma bucur ca ai schimbat coperta.Vezi o critica te face sa fi mai bun in ceea ce faci daca toti te-ar pupa in cur n-ar exista progres.
    Compilatie..inseamna ca e compilatia ta nu a orasului alba iulia,sau ai un cerc restrans de cunostiinte in materie de mc din alba si sunt multi din 04 si 05 ,dar asta e e bine si asa rau.
    Mirificule.... asta e vorba pustoaicelor din hcc....limbaj de hoper :| P.S. E buna coperta ;)

    RăspundețiȘtergere