24 iul. 2010

Interviu trupa Partial


dubluh.blogspot va saluta!!

Partial: Salut

Cand va-ti indragostit prima data de hh?

Partial: A fost dragoste la prima vedere :)) . Dragostea pentru hip hop a pornit cand eram foarte mici , atunci cand la tv vedeam numai artisti din afara care aveau masini , bani si femei , era interesant :).

Inainte de toate as vrea sa trecem putin in revista materialele voastre. spune-mi despre colaborari, productie, toate cele...

Partial: Cum am mai zis Slym trebuia sa iasa cu un material solo insa nu a mai fost sa fie , Antidot are 2 mixtapeuri , ca trupa desii nu avem inca un material , avem multe piese si am aparut pe multe compilatii.Despre colaborari,in general colaboram cu cine credem ca se potriveste cu tema si ideea piesei indiferent de rangul artistului,atata timp cat ne place restu nu conteaza.La productie este omu' Safu(fratele lui Slym),care ne mai ajuta cu refrene pe unele piese,omu promite,o sa mai auziti de el.

Sunteti deschisi la feat-uri ? exista vreo conditie pentru persoanele care cer acest lucru ?

Partial: Desigur.Cum am mai spus daca o persoana ne cere colaborare in principal ne intereseaza cum suna el si piesa in sine , valoarea artistului conteaza in privinta asta pentru noi ca nu putem face feat cu orice pusti care e la inceput.

Unde inregistrati?

Partial: Dupa multe intamplari neplacute am hotarat sa ne facem propriul studio si sa nu fim presati de timp si altele,e un studio ok din care poate iesii un material bun din toate punctele de vedere,dar mai colaboram si cu alte studiouri.

Ce gen de muzica ascultati,inafara de hh. aici puteti sa enumerati cateva trupe/solisti

Partial: Ascultam orice suna bine din toate punctele de vedere . Ca artisti ar fii Michael Bubble , Craig David , Robbie Williams , Michael Jackson , Outlandish .

Exista un material in lucru semnat partial? daca da.. putem primi ceva detalii?

Partial: Da lucram insa impreuna am avut probleme personale care ne-au facut sa stam pe loc cu muzica desii observ ca multi ne downloadeaza muzica si ne cer un material nou . In principiu am strans ceva instrumentale , versuri , insa ne mai despart imprimarile dar avem de gand sa lansam un album de colectie care sa prefateze primul album al trupei ce speram sa miste ceva .

Care a fost ultimul concert la care chiar v-a facut placere sa cantati ?

Partial: Noi la toate concertele unde am fost a fost un public receptiv , asta pentru ca stim ce vrea publicul si nu ne implicam intr-un concert daca credem ca nu merita , insa cel de la Festivalul Berii din Iasi a fost foarte ok cand am auzit cum publicul canta piesele impreuna cu noi si pronunta numele trupei,tot respectul.Voi ne faceti sa existam.

In cateva cuvinte, ce v-a oferit voua hh-ul?

Partial: Dupa cum sti si tu industria din Romania e cam varza , deci nu ne-a oferit cine stie ce mari beneficii , insa am strans multi ascultatori de care suntem mandrii dar tot odata si hateri care ne invidiaza , in ciuda lor noi vom continua sa cantam :) .Totodata ne-a oferit refugiu pe timp de plictiseala si exprimare prin ceea ce facem.

Sunteti multumiti de evolutia hip hop-ului in Romania?

Partial: Acum da , imi place ca desii ii numeri pe degete , artistii astia au totusi concerte saptamanal si castiga foarte bine din asta , dar asta nu se intampla datorita unui om,in schimb fata de trecut e mai rau acum , pana in 2002 parca era altfel hip hop-ul , erau doar cei buni , acum in ziua de astazi toti pustii au mixere si microfoane si ei cica fac hip hop.

Ce recomandati ascultatorilor de hh din romania?

Partial: In primul rand sa mearga la concerte , in al doilea rand sa cumpere albumul , in al treilea rand putin respect pentru artisti , aici vorbim de artistii pe care voi ii ascultati pentru ca fiecare are mana lui de artisti pe care ii asculta :).

ce mesaj vreti sau ce urmariti cand incepeti un proiect?

Partial: Cand incepem un proiect nu urmarim nimic altceva decat acel proiect pe care il facem sa sune bine si sa ne mandrim cu el,sa ne depasim intr-un fel.

Ce parere ai despre promovarea online? implicit de blogul nostru.. DubluH.blogspot

Partial: In ultimul timp cam totul se muta in online desii eu sunt un fan al tv-ului , radio-ului cand e vorba de hip hop , insa apreciez ca site-urile de specialitate au initiativa si promoveaza artistii romani si ajuta cumva la miscare.

cateva cuvinte de incheiere, pe aceasta cale noi iti multumim pt interviul acordat. si va transimtem un " te mai asteptam pe la noi:D!!"

Partial: Pentru ascultatorii nostrii oarecum ne cerem scuze pentru pauza asta mare insa vom revenii si vom umple timpul pierdut.Multumim si noi pentru initiativa.Partial Representa.
www.myspace.com/partial1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu