29 iun. 2010

Promovare: Royal HH - Poveste (produsa de Static)



Astazi, va prezentam o noua piesa intitulata "Poveste", produsa de Static, care apartine trupei Royal HH din Baia Mare. Piesa spune multe, dar intai de toate trebuie ascultata pentru ati da seama despre ce e vorba in interiorul ei. Mai jos ai cateva cuvinte despre piesa din partea membrului Royal HH , Cosmin:

Istoria piesei ? E una,destul de ciudata, sa-i zic asa.. Am discutat, acum ceva timp cu un prieten de-al nostru din S.U.A. care ne-a ajutat cu instrumentale (membru Static, cel care a produs o mare parte din piesele Royal Hip Hop, pana in momentul de fata), care a avut remuscari in privinta unui prieten de-al lui. Nu mai dormea cu noptile pentru ca-si pierduse unul dintre cei mai buni prieteni. Ne-a spus si noua povestea prietenului lui, cum a inceput el si cum a sfarsit el, intr-o viata pe care multi spun ca o au, dar defapt nu au nici macar o parte din acea viata (adevarata viata de strada).

Povestea lui ne-a impresionat pe toti, atat pe mine (Cosmin) cat si pe ceilalti membrii ai trupei (Rappsy si Future) si am decis sa o punem intr-o piesa. Fiecare din noi si-a scris strofa, iar in timp ce noi am scris strofele, Static a produs un instrumental special pentru aceasta piesa. Ce-a iesit? Cum a iesit? Ramane sa va dati voi cu parerea. R.I.P. Robert Duncan !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu