29 mar. 2011

Fentam Terra – CTRL Versat (album 2011)

Trupa Fentam Terra au lansat primul lor album intitulat “CTRL Versat“. Pentru cei care nu stiu, trupa Fentam Terra este formata din: Daxx, Kalcedonik, Zellu si Alex Dru.

fentam terra ctrl versat Fentam Terra   CTRL Versat (album 2011)

Albumul se poate descarca de pe pagina oficiala de facebook a trupei Fentam Terra sau de pe zshare. Auditie placuta!


Insusi Zellu claudiu ne spune urmatoarele :CTRL Versat este un album la care s-a pus suflet, probleme reale specifice varstei prin care trecem. Un mesaj conturat cu simplitate insa cu o profunzime ce sa alimenteze orice cuget visator.


Inregistrarile au fost efectuate la studioul ''Urbanophon'', Bistrita
in perioada octombrie 2010 - martie 2011.

Urbanophon Studio:

Management :

Radu Dragota: 0751-637.412 (PR Management)
Mail: fentamterra@yahoo.com
Nagy Alexandru: 0748-810.062 (Management Booking)
Mail: alexandrunp@yahoo.com


Inginer de sunet:

Lucian Nagy & Lup Claudiu


Fentam Terra:

Kalcedonik, Daxx, Zellu, Alex Dru

Mail/YM : fentamterra@yahoo.com
Facebook: www.facebook.com/fentamterra
Youtube id: fentamterraofficial

Project Manager: Ionut Man
Tel: 0747-654.200
Bistrita, BN

Design: Miklos Bencze
Foto: Vlad Alexandru Tenie

Iar pt cei ce nu stiau. Formatia Fentam Terra, alcatuita din Kalcedonik, Zellu, Daxx si Alex Dru s-a infiintat in Bistrita in anul 2007. Albumul “CTRL Versat” vine dupa 4 ani de experienta in muzica hip-hop ca si trupa. Contine 11 trackuri dintre care 2 colaborari cu Bufu (Cluj Napoca) respectiv Smoova (Republica Moldova – Chisinau). Albumul a fost lansat sambata 26 martie la Origine Social Club (Cluj Napoca). Acest material a fost inregistrat, mixat si masterizat in studioul Urbanophon din Bistrita. De productie s-a ocupat : Urbanophon, Cos, Dj Twist, Smoova, Bufu, Neagu Alexandru, si Andrei B.
Piesa Alerg ce este mixata si masterizata de Ozy (Question Production) dispune si de un videoclip produs de DeekieMEDIA.

Ahhh da.. kalcedonik spune urmatoarele : Trupa Fentam Tera prezinta albumul ''CTRL Versat''! Asculta-l si downloadeaza-l pe www.facebook.com/fentamterra sau daca il vrei frumos impachetat click aici: http://www.zshare.net/download/883450245d560244/ . Asculta si pune la suflet ce te intereseaza! Multumim ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu