10 feb. 2011

Puya – Pune-i la pamant. Imnul mitingului “ZU da panica la etnobotanica”

Acest blog nu este revista TABU!!! deci clar nu o sa avem postari de genu, cheloo s-a certat cu nevasta-sa, sau lui k-gula i-a murit pisica, totusi aceasta postare isi are binevenita prezenta, nu sunt fan puya, DAR .. nu sunt nici fan etnobotanicele vietii care parearea mea e ca nu fac decat rau, le-am incercat, deci zic asta din propria experienta!! Deci DubluH sustine campania Radio Zu!!

In finegata cu ce am eu de zis. hai sa cititi voi detaliile din comunicatul, semnat Radio ZU, plus piesa mitingului, mai precis imnul.

Puya se alatura campaniei initiata de Mihai Morar si Daniel Buzdugan impotriva deciziei de redeschidere a magazinelor de vise si a comercializarii de produse etnobotanice.

Prezentatorii matinalului de la Radio ZU dau intalnire tuturor celor care sustin aceasta cauza luni, 14 februarie, in Piata Victoriei, de la 13:00. Protestul se va desfasura sub deviza “Radio ZU da panica la etnobotanica. Iubim Viata!“, urmand ca Puya sa interpreteze imnul acestei miscari. Printre sustinatori se mai numara si Mihai Bendeac, fosti consumatori de produse etnobotanice, rude ale victimelor care au avut de suferit in urma consumului unor astfel de substante.

Alegerea zilei protestului n-a fost intamplatoare: a fost aleasa Valentine’s Day tocmai pentru a arata ca iubirea poate fi perceputa in mai multe feluri. In acest context, dragostea de viata primeaza.

Puya - Pune-i La Pamant // Zu da panica la etnobotanica by MusicExpertCompany

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu