11 ian. 2011

Eminem ar putea juca in filmul “Random Acts Of Violence”

Eminem ar putea juca din nou intr-un film, la noua ani dupa ce a debutat pe marele ecran in calitate de actor in filmul “8 Mile“. In momentul de fata artistul are mari sanse sa primeasca rolul principal in thrillerul “Random Acts of Violence“, un lungmetraj ce va fi produs in studio-urile 20th Century Fox.

Proiectul se afla in pregatire de peste patru ani in birourile studio-urilor Fox, iar scenariul a suferit numeroase modificari de-a lungul timpului. Filmul va spune povestea unui fost condamnat, recent eliberat din penitenciar, care incearca din rasputerile sale sa nu mai incalce legea, in ciuda presiunilor la care este supus de membrii bandei din care a facut parte. In acelasi timp, F.B.I. incearca sa il recruteze cu scopul de a anihila acea retea mafiota.

Filmul “Random Acts of Violence” va fi regizat de David Von Ancken, care a scris in trecut scenariile catorva episoade din serialul “Californication”.

Dupa ce si-a facut debutul in 2002 in caltate de actor in rolul din “8 Mile”, pentru care a fost laudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat sa se concentreze asupra carierei sale muzicale. Cel mai recent album al sau “Recovery“, a fost discul cu cele mai mari vanzari in Statele Unite ale Americii in anul 2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu