7 dec. 2010

Interviu Cooper pt. hiphop4life.co.c


Am stat putin de vorba cu cei de la hiphop4life.co.cc, mi-au luat un interviu pe care va invit sa-l cititi mai jos..






hiphop4life.co.cc: Salut Cooper si multumesc ca ai acceptat acest
interviu. Pentru inceput spune-ne cate ceva despre tine.

Cooper: Salut , va multumesc si eu pt interviu, este o onoare pt mine, desi la inceput nu am considerat ca eu sunt cea mai potrivita persoana pt a da interviuri, nu prea am cu ce sa ma mandresc, sa captez atentia persoanelor. sau sa atrag cititori, faptul ca stau eu uneori la productie , ca am tras cateva bucati , sau ca sunt admninul si creatorul blogului dubluh, nu cred ca ma face vreo vedeta, dar daca ajuta miscarea hip-hop, oricand , oriunde, i’m down fo’ whateva’!!

hiphop4life.co.cc: Cand ai inceput sa produci muzica si ce te-a motivat sa continui?

Cooper: Pai sa vedem daca-mi mai aduc aminte?!? hmmm!!! anul sau data, slabe sanse.. dar intamplarea e destul de memorabila, se imtampla acum multa vreme cand aici in orasul meu natal, Alba-iulia, pe vremea “Zona de risc, sau Antitrust crew”, am decis sa-mi trag si eu o trupa, bineinteles, a fost o perioada in care nu prea aveai acces la net, si nici nu prea aveai de unde sa-ti procuri beaturi, deci am fost cum sa zic eu?? NEVOIT intr-un fel sau altu sa invat sa produc un beat, sa fac un master, etc. Motivatia? e simplu sa raspund aici, IUBIREA PT. HIP_HOP!!

hiphop4life.co.cc: Dupa parerea ta care este cea mai mare realizare a ta(in materie muzicala)?

Cooper: Dupa cum ziceam, nu cred ca exista vreuna, as putea sa zic blogul, DubluH.tk, sau daca imi permiti sa enumar cateva dintre featurile mele, cum ar fii productia pe un material semnat question production http://dubluh.blogspot.com/2010/10/yalla-editie-speciala-skit-feat-cooper.html
sau treaba cu explicit mc http://www.youtube.com/watch?v=Lbv-cElZkJ0

hiphop4life.co.cc: Ce parere ai despre muzica hip-hop promovata in ultima vreme?

Hmm, nu pot sa zic ca toata imi place, fiecare cu parerile lui si gusturile lui, n-as putea sa zic ca-mi place comercialul asta pe care-l face x sau y , sau nah se pare ca pot, da ma rog, eu sunt pe alt film, film pe care o sa-l vedeti voi cand o sa-mi fie gata materialul meu, nu am o data de finalizare a lui, lucrez singur si independent!!

hiphop4life.co.cc: Cu ce artisti mari ti-ar placea sa colaborezi?

Cooper: Aici ar fii o lista imensa, cu multi dintre cei pe care-i vreau, o sa-i am, cel putin pe partea hip-hop, pe alte parti, nu stiu imi e cam greu sa dau de ei, sa-i conving sa intre pe materialul meu, sa le propun o colaborare, dar daca ar fi sa enumar cati-va, ar fii cam asa lista: jhivago, praetor, cenzurah,.. pe alte parti cred ca mi-ar face placere sa-i am invitati pe blazon(camuflaj), connect-r,.. dar nahh dupa cum ziceam eu astea sunt doar vise, deci ma rezum la underground-ul nostru mult iubit

hiphop4life.co.cc: Ce te-a inspirat sa faci muzica de-a lungul timpului?

Cooper: Simplu, tot ce-am facut, tot ce-am trait, prin cate am trecut, tot ce-am simtit, fie ca am pus pe foaie sau pe paterna.

hiphop4life.co.cc: Am vazut pe blogul tau ca pregatesti un nou material. Spune-ne mai multe detalii despre el.

Cooper: Hmm.. detalii, detalii , detalii.. nu ma simt in stare sa dau frau liber acestor amanunte, inainte de materialul meu, o sa dau drumu unui album de beaturi, undeva la 10 beaturi maxim. abia apoi o sa ma apuc de al meu album, sa trag voci si tot, mie foarte greu sa dau detalii, pt ca nu stiu daca ma pot baza inca pe colaborari, si toate cele, o sa am invitati atat mc, cat si dj, productia mi-o asigur singur. am eu o mai mare satisfactie in acest fel!!

hiphop4life.co.cc: De curand ai lnsat compilatia 2h vol.2. Cum a fost primita de public? A avut parte de suficienta promovare ? Pentru ca dupa parerea mea este un material foarte reusit.

Cooper: Nu stiu daca a fost promovata destul, am avut ceva probleme cu cei de la celelalte siteuri, habar n-am de ce nu au vrut sa promoveze materialul, da’ in fine. reactia din cate stiu eu a fost una pozitiva, avem undeva la 500 de d-loaduri, si 700 de viewuri la pagina, deci e ok. zic eu .. inca astept parerile voastre pe dubluh.tk

hiphop4life.co.cc: Ai avut parte si de comentarii negative asupra muncii tale? Cum te-au afectat?

Cooper: Da am avut, m-au afectat pot sa zic, de multe ori am clacat, am vrut s-o las naibi, da’ dupa un timp, m-am regasit in fata pc-ului si a mic-ului, facand din nou acelasi lucru, muzica!!!

hiphop4life.co.cc: Care sunt artistii tai preferati(atat din romania cat si din strainatate)?

Cooper: Lista e prea mare, romania, veritasaga, connect-r asa cum era inainte, in triada, alaturi de cei din verita, etc, iar de afara , francezi mi-au luat mintile, sniper, soprano, blacko, dragon davi. multi omule multi!!

hiphop4life.co.cc: Cum vezi hip-hopul in Romania peste cativa ani?

Cooper: Nu cred ca o sa-l mai prea vezi.. under o sa mai fie, la modu’ 10 prieteni isi impart munca intre ei..

hiphop4life.co.cc: Ce parere ai despre blogul nostru?

Cooper: Nu pot sa am o parere proasta, e un sprijin pt hip-hop, deci e binevenit, oricum mai aveti mult de lucru, asa cum mai am si eu cu al meu. da nahh nici dumnezeu nu a facut lumea intr-o zi..

hiphop4life.co.cc: Asa la final un mesaj pentru fanii si ascultatorii muzicii tale.

Cooper: Am asa ceva? oricum, daca am ,le multumesc.



2 comentarii: