16 nov. 2010

Parerea voastra conteaza!!!

Acum cateva minute am avut placerea de a sta la un pahar de vorba cu un anume El, care s-a simtit indignat, ca am postat americandrim.. va las sa cititi mai jos conversatia mea cu el unde va rog sa va lasati o parere sa-mi spuneti parerea voastra cand vine vorba de DubluH.

yo: tu de cat timp stii de blogul asta? si de cate ori ai intrat pe el.. de unde ai auzit de el?
yo: te numeri printre cei 8 abonati la blog?

El: nu si nici nu o sa ma numar
El: cat timp o arzi asa
El: nici o sansa
El: am vazut massu pe care la`i trimis
El: si am dat o geana si cand am vazut ce piesa

yo: asta fac eu cu dubluh sunt blog neutru
yo: public orice material legat de hip-hop.

yo: da-mi tu un exemplu de hip-hop romanesc pe care sa-l promovez?
El: hmmm
El: romanesc cam greu

Si in continuare am ales sa public si un mass primit de mine de catre XXX(un mc din romania care merita promovare)vorbe/ ganduri care m-au facut sa fac blogul acesta!!!

Tin sa anunt cu mare generozitate si respect ca imi baga pula in site-ul (cenzurat) din acest moment...Este un site care promoveaza doar un grup restrans de rapperi, toti fiind prieteni, obiectivitatea lipseste cu desavarsire, si doar fiindca un anumit mucos este moderator acolo si avem cica noi beef cu crew-ul lui de cacat sterge posturile ce sunt legate de noi...UN SITE HIP HOP AR TREBUI SA FIE NEUTRU, sa promoveze in egala masura rapperii nu doar un cerc restrans de asa zisi artisti..."(cenzurat)

Le multumim si noi astfel tuturor site-urilor care fac astfel de chestii, nu vreau sa dau nume, dar am patit-o si eu cand am cerut ajutorul in cea ce priveste promovarea compilatiei, care tin sa anunt de pe acum ca sambata se va gasi la d-load..Ms tuturor pt atentie si pt comentariile deplasate!!

PS: nu avem nevoie de cititori care habar n-au cu ce se mananca hip-hop-ul si inca ceva!! de acum incolo nu o sa mai avem articole despre hip-hop-ul de pe tv.

6 comentarii:

  1. mda...un om "foarte inteligent". mai bine promovam hh-ul strain decat cel din romania. acel "El" este unul dintre cei care nu stiu sa aprecieze muzica si munca altora

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu cred ca puya trebuie promovat sa ca tu ai postat melodia aia cu scopul de a o promova
    mi mi se pare doar o stire, nu promovare!
    deci good job :)

    RăspundețiȘtergere
  3. parerile voastre conteaza. le luam in calcul si le punem in aplicare!! multumesc..

    RăspundețiȘtergere
  4. nu inteleg ce cauta puya pe un blog de hip hop... puya nu mai canta hip hop de mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt de acord cu lital.si ceea ce trebuie facut cat mai mult este promovarea mc-iilor mai underground din Romania pt ca multi aduc cate cva nou si avem nevoie sa avansam.puya e ok ca stire dar promovand ce face el acum nu ne ajuta deloc sa progresam.pace

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragii mei. Intervin cu un comentariu sper eu util.I Creatza as administrator o sa imi iau libertatea de a sterge comentariile gen OTV.Asta e un blog subiectiv se scrie ce si cum dorim. Cine intelege acest lucru sa ne citeasca in continuare. Cui ii place bine. Cui nu, nu. Aici nu se scrie la cerere si scopu' nostru nu a fost si nu va fi sa va orgasmiati voi la citirea blogului. Nici durereile de stomac provocate de vizualizarea unui post cu un artist care nu e pe gustul vostru nu fac parte din dorintele noastre. Orice parere e binevenita, atata timp cat posesorul e capabil sa o sustina cu argumente si cu cuvinte decente. Legat de durerile voastre in pula si preferintele voastre, personal, nu sunt curioasa. Multumumim celor care citesc, inteleg si ne plac. Pentru restul, tin sa va reamintesc ca e loc de toate sub cer, faceti dovada faptului ca sunteti educati. Exprimati-va parerea in mod elegant si mergeti mai departe daca nu va place. Cu rugamintea de a nu deveni niste persoane inguste care traiesc cu impresia ca toti trebuie sa fie ca noi, ii salut cu drag pe cei care ne citesc si pentru restu mult respect, cu mentiunea ca nu o sa murim fara voi ;)

    RăspundețiȘtergere