9 oct. 2010

Ultimatum pentru Arta – Editia 8 (update)



UPDATE:
Va amintim ca mai sunt doar cateva zile in care va puteti inscrie la concurs. Va asteptam demo-urile la adresa ultimatumpentruarta@gmail.com


Si cum promisesem, revenim si cu cateva detalii suplimentare:
* se vor acorda trei premii, valoarea lor totala atingand 1000 de euro.
** ca si pana acum, publicul va avea un cuvant de spus in alegerea finalistilor. Dar pe langa el, vom avea un juriu format din oameni de specialitate (producatori, artisti, reprezentanti din presa, etc.). Si ca totul sa fie obiectiv, membrii juriului vor fi de fiecare data altii.
*** pe 11 octombrie revenim cu lista de participanti si cu afisul oficial al evenimentului.

Probabil veti fi surprinsi de faptul ca auziti de inca o editie Ultimatum pentru Arta anul acesta, dupa cea din primavara. Desi in ultimii ani s-a organizat un singur concurs pe an, anul acesta revenim la o incercare pe care am mai facut-o si in 2006, cu doua editii.

Ce ramane neschimbat? Vom avea tot trei etape, doua semifinale si o finala, cu 16 concurenti in semifinale si 8 in finala. Vom avea premii multe si multe surprize.
Ce se schimba? Ne mutam intr-o noua locatie si anume club Elephant.
Ce ne dorim? Concurenti puternici si ambitiosi, rime bune si aceeasi atmosfera incendiara ca si pana acum.

Asadar, editia nr.8 ULTIMATUM PENTRU ARTA se va defasura in datele de 17 octombrie (prima semifinala), 31 octombrie (a doua semifinala) si 14 noiembrie (finala).
Pentru inscriere, va rugam sa trimiteti 2 piese demo pe adresa de mail ultimatumpentruarta@gmail.com impreuna cu datele voastre de contact (nume trupa / mc, oras, telefon), pana la data de 10 octombrie 2010. Participantii vor fi anuntati a doua zi, pe 11 octombrie.

Un eveniment Powered by UZR

am ajuns parteneri cu siteul UZR deci avem dreptu sa le promovam materialul.. pace!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu