9 iul. 2010

Turntablism.ro este din nou pe baricade!


“După o lunga perioadă de absenta din lumea hip-hop-ului românesc, site-ul comunității turntabliștilor români se întoarce! Mai arătos, mai organizat, mai puternic si cu o voință mult mai mare… pe scurt mai FRESH! Puși pe treabă, profitând de experiența adunată anterior, ne-am întors cu gânduri mari pentru cei ce au ramas fideli și dedicați pasiunii lor, turntablismul.

De-a lungul timpului am acumulat o experiență semnificantă vis-a-vis de aceasta latura a hip-hop-ului și am cunoscut multe și diverse tipuri de persoane. În cea mai mare măsură toți și-au dat silința și s-au ocupat cat de mult au putut pentru a aduce beneficii comunitații de turntablisti români. Acesta este motivul principal pentru care nu am abandonat ideea și ne-am dorit să continuăm lupta în promovarea acestui gen, așa ca am luat-o de la capat, deși nu a fost ușor nici fizic, nici psihic.

Ne-am întors într-o formulă mai profesionistă, cu o echipa bine definită, cu secțiuni și categorii tematice dedicate exclusiv anumitor articole și cu un design extravagant, multumită noului membru al echipei, responsabil de acum cu grafica în comunitate, Radu (Rageone aka Jeg).

Pe site-ul comunității de scratch dj din România veți putea găsi, de acum, ultimele stiri din lumea turntablismului autohton dar și internațional. În secțiunea de echipamente puteți găsi ultimele apariții din domeniu, recenzii făcute de posesorii de aparatură și tutoriale de îngrijire/instalare/”tuning”. Pentru că turntablism-ul este un element al hip-hop-ului, în sectiunea de download regăsiți și materiale diverse legate de acest stil, mixtape-uri cât și apariții speciale sub amprenta turntablism.ro. Interviuri, articole și video-uri găsiți în secțiunea “media” a site-ului, culese de pe meleagurile web-ului dar si “producții” proprii.

Forumul, fiind nucleul acestei comunități, nu putea lipsi din planul nostru, majoritatea membriilor activi din trecut fiind deja reînscriși și reactivați :).

Ah… era sa uit, de acum ne puteti găsi și pe: Twitter, MySpace, FaceBook, Hi5, YouTube & Google Profiles!

Pe scurt ce mai… suntem compleți!

O data cu revenirea, turntablism.ro dorește să le mulțumească tuturor celor ce s-au implicat de-a lungul timpului în orice fel. Exprimarea aprecierilor legate de ceea ce ați făcut pentru comunitate ar fi imposibilă în cuvinte. Nu vaăvom numi deoarece sunteți atat de mulți încât riscăm să uităm pe cineva. Oricum cei ce s-au implicat și au ajutat se vor simți și vor știi ca despre ei este vorba la citirea acestui articol.

Asa că vă spunem, încă o dată, mulțumim ca ați rămas aproape!”


www.turntablism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu