15 iul. 2010

Sfantu' si Stan - Bombardierul

Sfantu' si Stan au lansat pentru ascultatori o noua piesa de pe albumul "Ocrotitorii Calatorilor" ,track-ul se numeste "Bombardierul".



De la caterinca lui Sotto Inteso la Sfântu’ & Stan (Articol aparut in Jurnalul National)

Sfântu' a pus bazele trupei Sotto Inteso şi a fost liderul ei până în 1998. Un an mai târziu, alături de Michele Bresan, Sfântu' semnează primul contract cu Est & Art Music, pentru producţia albumului "Dinastia".

De pe acest album s-a extras single-ul "Caterinca", videoclipul contribuind şi el la marele succes de care s-au bucurat, la acea vreme, şi discul şi formaţia. Dar în 2000 Michele se retrage din Sotto Inteso, iar Sfântu' semnează - împreună cu Avaton - un contract cu Media Pro Music, unde în aprilie acelaşi an apare un nou album intitulat "Cântare României".

De pe acest album este extras single-ul "Sfidarea cu blazon", ce va avea şi un videoclip. Dar un an mai târziu, Sfântu' se retrage din muzică, Sotto Inteso fiind reactivată abia în anul 2007, când formaţia (adică Sfântu' şi Rasa) înregistrează "Marea Degringoladă". În 2008 Sfântu' îl cunoaşte pe MC Stan şi îşi propun să înregistreze împreună un nou album, dar nu ca Sotto Inteso, ci sub numele de Sfântu' & Stan. MC Stan (pe numele adevărat Cosmin-Andrei Stănică) a fost - în copilărie - fan Michael Jackson, a dansat breakdance, a luat lecţii de chitară, a avut propria trupă de dans, Freak Out, şi chiar o şcoală de dans, împreună cu Yozzy (Dragoş Popescu). În martie 2009, Sfântu' şi Stan încep munca la noul proiect muzical, colaborând cu Fanta din Chicago, producătorul muzical. Intitulat "Ocrotitorii călătoriilor", noul album conţine 15 piese şi colaborări cu Tonik Obiektiv, Pata, Emi.

Un comentariu:

  1. Sfântu’ & Stan au lansat pagina oficiala sfantusistan.ro unde va asteapta cu informatii, noutati, chat, comenzi albume direct de pe site.

    RăspundețiȘtergere