22 iul. 2010

Hustle & Flow


Producãtorul John Singleton si premiatul regizor Craig Brewer readuc la viatã povestea de neuitat a lui Djay (Terrence Howard), un proxenet a cãrui grabã lacomã de a o vinde pe Nola cea sexy (Taryn Manning) si de a o întretine pe însãrcinata Shug (Taraji Henson) îl lasã cu întrebarea dacã asta este totul pentru el.

Numai atunci când dã la schimb contrabandã pentru o clapã si dãpeste fostul sãu coleg de scoalã Key (Anthony Anderson) vede o cale de iesire prin înregistrarea unor piese si îndeplinirea viselor de a deveni un rapper respectabil. Când aude cã Skinny Black (Ludacris), un rapper local devenit mogul, va trece prin oras de 4 iulie, DJay plãnuieste, prin agitatia vietii sale, sã se facã auzit.

Câstigãtor al premiului publicului în 2005 la Festivalul de Film Sundance, Hustle & Flow este un portret intens si strãlucitor al luptei unui om pentru izbãvirea sufletului si inspiratie pe strãzile rele ale vietii.

A fost nominalizată la două premii Oscar : pentru cel mai bun actor pentru Howard, si a castigat un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec original , pentru Three 6 Mafia "s" Este greu aici pentru un proxenet ".


Regia: Craig Brewer

Cu: Terrence Howard, Anthony Anderson

Gen film * Dramă * Muzical


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu