7 iul. 2010

Clipul pentru “1 la sută” se lansează in aceasta noapte (joi,8 iulie, ora 00:00)E oficial! După 2 luni de așteptare, Grupul de Rezistenta reușeste să ofere clipul iubitorilor de gen.

O producție Ador Media, “1 la sută” a fost filmat in trei locații. Cu această ocazie, am dori să mulțumim din suflet tuturor oamenilor care au sărit pentru a nu știu câta oară pentru noi. În primul rand Club Goblin și terasa Pe Baricade. Apoi, Alex Ceaușu care a regizat magistral acest material. Nu pot fi uitați inimoșii grafferii care au muncit mai bine de 3 ore la decorul din hală, G.B.S. Crew. Pace pentru Serm, Mist, Fear, etc.

Încheiem prin a mulțumi prietenilor, știu ei de ce: Hefe, Raku, întregul crew Facem Records (Nwanda, Del, Doc, Paul, Afo, Carbo, VD88, Grigo), Ghismo, Scanteie, Sonia (Veritasaga), Kombat și întregul crew Hades Records, Koma (iubire veșnică, precum magazinele din Chișinau:-)), Freaka, Bitza, Sișu (Tot La Familia), Vlase (Z.O.B.), Double L (care parca a devenit și parte integrantă din crew-ul nostru, în ultimele 3 luni)

Brugner


Regie: Alex Ceausu
Montaj: Alex Ceausu
Produs de: Double L
Scratches: DJ Dox // DJ Undoo
Text: K-Gula // Brugner // Naighba // Stoe Toxxic

Videoclipul va fi lansat joi, 8 iulie, ora 00:00, pe canalul Grupului de Rezistenta de Youtube.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu